Voor deelnemers

Bedankt voor jouw deelname aan de Ploegentijdrit Groene Corridor

Afgelopen maandag 10 juni vond de tweede editie van de Ploegentijdrit Groene Corridor plaats. Met 38 teams in totaal zijn we dit jaar wederom trots op ons evenement! Namens de organisatie en onze sponsoren bedanken wij alle deelnemers hartelijk!

We hopen dat iedereen, net als de organisatie en de sponsoren, genoten heeft van dit wielerevenement. Graag zien we iedereen weer terug bij de Ploegentijdrit Groene Corridor 2020, om er weer een knallend evenement te maken.

Tijdregistratie
Wil je graag nog een keer de gereden tijd terugkijken? Bekijk dan hier de resultaten van de tijdregistratie van MYLapse

Aftermovie
Wil je graag nog even nagenieten van de Ploegentijdrit van 2019? Bekijk dan hier de aftermovie! 


Fotograaf 

Tijdens de Ploegentijdrit Groene Corridor legde een fotograaf alle gezellige, sportieve momenten vast. De eerste foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina Groene Corridor. Dus volg ons daar en wie weet hebben wij nog mooie foto's van jullie.  Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en evenementen? Blijf ons dan vooral volgen op Facebook en LinkedIn.

We zien jullie graag volgend jaar terug!

Sponsoren

Zonder sponsoren kunnen wij de Ploegentijdrit Groene Corridor niet organiseren. Wij bedanken alle sponsoren van harte voor hun bijdrage aan vorige editie! gemeente Eindhoven, Gemeente Oirschot, De Groene Corridor, Ploegmakers, Philips Fruittuin, Sportcentrum De Kemmer, De Mispelhoef, Rabobank EindhovenZLTO, M. Heezen BV, Biggelaar Groen BV, Gebr. van den Berk boomkwekerijen BV, Sportcomplex De Herdgang, KWS Infra Eindhoven, MCB Direct en Velosoof bedankt!